Spela bingo helt gratis!

Är det första gången du spelar bingo? I så fall bör du titta på möjligheterna att sätta igång att spela bingo helt utan insättning. Idag är det nämligen fullt möjligt att spela gratis bingo utan att behöva göra en insättning med kredit- eller bankkort. Rosabingo ger dig chansen att spela bingo med gratispengar och helt utan risk. Du får hela 100 kr att spela för och du behöver inte sätt in en enda krona på sajten. Det är idag inte många bingosajter som erbjuder sina spelare gratispengar. I den mån de gör det så är kraven för att ta ut bonusen och eventuella vinstpengar näst intill orimliga.

På Rosabingo får du en generös gratisbonus och för 100 kr kan du köpa på dig hela hundra bingobrickor för en krona styck. Det ger dig fler chanser att vinna ännu mer pengar.

Det är inte så klokt att tacka nej till bingospel gratis – det finns nämligen inga hakar eller krav! Det är bara registrera dig och sedan har du en färsk hundring direkt på ditt konto att köpa brickor för. Rosabingo ser gärna att du tar del av en gratisbonusen efter som det är ett utmärkt sätt att bekanta sig mer med sajten. Du spelar helt riskfritt och du slipper känslan av att du snabbt kan förlora dina egna pengar. Det är bara att tacka och ta emot!

Kombinera gratis bingo med välkomstbonusen
Som tidigare nämnt så finns det ingen hake med gratispengar på Rosabingo. Det säger sig självt att du inte kan missbruka erbjudandet genom att direkt ta ut 100 kr. I så fall skulle Rosabingo vara den första banken som ger sin kunder gratis pengar. Givetvis måste du spel ett visst antal gånger för att kunna ta ut pengar du vunnit genom gratiserbjudandet. Det tar därför lite längre tid för dig att se pengarna på ditt bankkonto än om du hade satt in riktiga pengar.

Om du vill ta ut dina vinster snabbare är ett bra råd att du kombinerar gratis bingo med Rosabingos välkomstbonus. Det betyder att du exempelvis sätter in 500 kr och får ytterligare 500 kr att spela för genom välkomstbonuserbjudandet. På så sätt kan du behåller du dina gratispengar utan insättning och kan använda dem som riktiga pengar.

Kom igång snabbt gratis – inga kontouppgifter krävs!
Det finns ingen anledning till att vänta med att komma igång med gratis bingo på Rosabingo. Det är bara att registrera dig och ange ditt användarnamn och email. Du bör också fylla i ditt födelsedatum och namn som ett litet skydd mot att folk inte skall missbruka det generösa gratiserbjudandet. Du behöver inte ange några kontouppgifter – det gör du endast om du sätter in riktiga pengar.

Registreringen går fort och när du efter mindre än en minut mottagit verifieringen på din mail så är ditt konto laddat med 100 härliga kronor! Det är dumt att inte ta del av chansen att spela bingo för gratis pengar, se därför till att utnyttja möjligheten innan den försvinner!

Related posts

Leave a Comment