Rosabingo – din bonus är ditt säkerhetsbälte!

 

Om det är första gången du registrerar dig för att spela bingo på nätet så är det viktigt att du tar del av alla erbjudanden som finns. Varför är det viktigt och vad innebär en bonus? Kort och gott skulle man kunna säga att bonus är som att spela bingo med ett säkerhetsbälte. Har du satt in pengar och inte utnyttjat din bonus så spelar du för det nominella beloppet du satt in. Om du däremot tagit del av en välkomstbonus så får du mer pengar – som en välkomstgåva av sajten – att spela för. Det betyder alltså att du har mer pengar att spela för och kan gardera dig mot att förlora dina insatta pengar på stört. Det är på samma sätt dumt att sätta sig i en bil utan säkerhetsbälte eftersom du löper högre risk att skada dig utan ett skydd mot en eventuell krock.

Om du är ny spelare på Rosabingo så ska du se till att du har spänt fast ditt säkerhetsbälte och utnyttjat vår generösa bonus maximalt. Då kommer du inte bara färdas säkert i våra dalar och på våra berg, du kommer kunna spela helt avspänt och njuta av bingoresan till fullo!

Rosabingos välkomstbonus
Det vanligaste bonuserbjudandet på en bingosajt är välkomstbonusen. De flesta sajter erbjuder välkomstbonusar för nyregistrerade spelare. En del erbjuder inte mer än någon femhundringar medan andra en tusenlapp eller mer. Vad som är viktigt att känna till är de så kallade omsättningskraven. Du kan givetvis inte ta ut din bonus direkt när du fått den utan du måste alltså omsätta bonusbeloppet ett antal gånger. Kraven för att spela runt den tilldelade bonusen varierar mellan de olika bingosidorna. En del kräver att man spelar runt summan över femtio gånger medan normalfallet bör ligga kring 25-30 gånger bonusbeloppet.

Rosabingo erbjuder en mycket generös välkomstbonus. Som ny spelare har du möjlighet att få så mycket som 2000 kr att spela för. Det förutsätter att du sätter in 1000 kr. Du kan givetvis sätta in en mindre summa som Rosabingo ”matchar” till 100%. Sätter du exempelvis in 200 kr så kommer du alltså att ha 400 kr på ditt konto.

”Om något låter för bra för att vara sant så är det ofta sant”, brukar man säga. Svårare än så här är det alltså inte att få en härlig extra slant insatt på bingokontot om du är ny kund hos Rosabingo.

Ta del av generösa bonusar och spela avslappnat!
Det är viktigt att du ser till att utnyttja välkomstbonusen på Rosabingo. Det är inte bara ett tillskott i spelkassan utan en säkerhet som gör att du kan spela avslappnat och ha det roligare när du spelar. Man skall aldrig sätta sig och spel rädd eller pressad, då kommer det helt enkelt inte gå bra och man går miste om mycket av den trevliga underhållningen på Rosabingo. Se därför till att du utnyttjar Rosabingos välkomstbonus maximalt när du registrerar dig.

Välkomstbonusen är bara en av många generösa bonusar på Rosabingo. Som befintlig kund kommer du med stor sannolikhet får erbjudanden om andra insättningsbonusar lite då och då. Dessutom kan du första gången du sätter in pengar få hela 100 kr att spela för helt gratis och riskfritt. Ett sådant erbjudanden växer inte på träd varför det är viktigt att du tar del av det så fort du kan.

Related posts

Leave a Comment